keyvisualHome
Nieuws
Lessen/instructie
Onze rij paarden
Te Koop/Sale
Fokkerij
Pensionstalling
Stages
Ponypower voor kids
Lipica Rijlaarzen

Pony les:

 

Bij Dressuurstal Deenen worden er pony lessen gegeven. Dit kan op uw eigen pony maar ook op 1 van onze pony's. Deze lessen worden gegeven door Lisette en soms door Tijs, Danielle of Daphne. 

 

Wij beschikken over 6 hele leuke pony's waar uw dochter of zoon een goede basis kan krijgen voor de paardensport. De les bestaat uit (meestal) zelf op en afzadelen en een half uur prive les of een uur met maximaal 6 kinderen in de les. 

 

De kosten zijn €18,00 voor een prive les en €77,50 per maand. De afmeldingen moeten 24 uur van te voren worden doorgegeven en dan kan deze les binnen twee weken worden ingehaald. In de zomervakantie wordt de vakantie in mindering gebracht. 

 

Ook zullen er meerdere keren per jaar leerzame activiteiten en bixie wedstrijden worden gehouden. Dit om ervoor te zorgen dat uw kind zoveel mogelijk van de paardensport te weten komt.

 

Uw kind kan beginnen met rijden vanaf 6 jaar oud. Wij zullen dan heel rustig  en spelenderwijs beginnen. Belangrijk is het plezier in het rijden!

 

Het rijden is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor ongevallen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instructie

 

Lisette heeft de 1e fase van de Orun instructeur opleiding behaald.

Zij geeft les aan ponyruiters en leerlingen op diverse niveau's. Zelf heeft zij meerdere paarden opgeleid tot en met de klasse Z en met het paard Piaff heeft zij gereden in de klasse ZZ licht. 


 

U kunt met uw eigen paard lesnemen of rijden op 1 van onze Z dressuurpaarden. De kosten van een prive les kost €25 voor een half uur. 

 

 

 

 

Top
www.dressuurstaldeenen.nl